HSC’28 werd op 1 november 1928 opgericht en daarom vieren we 2, 3 en 4 november 2018 het 90-jarig bestaan. Terecht, want een vereniging die het presteert om 90 jaar te bestaan, mag dit resultaat vieren. Met opzet ‘presteert’, want om een vereniging gedurende 90 jaar in stand te houden is een lofwoord waard. Uiteraard zal aan dit feit de nodige aandacht worden geschonken en een belangrijk onderdeel van deze jubileumviering zijn de activiteiten waarbij zoveel mogelijk mensen aan hun trekken kunnen komen.

Hiervoor is een jubileumcommissie opgericht die haar best heeft gedaan een programma samen te stellen voor iedereen die HSC’28 een warm hart toe draagt.

Tijdens het weekend van 2, 3 en 4 november wordt het 90 jarig jubileum gevierd. Zoals je al in diverse publicaties hebt kunnen lezen is er een heel programma samengesteld! Bekijk het programma + bijbehorende informatie per dag.

Wil je switchen van dag? Klik dan eerst terug op programma.

Beste leden, dorpsgenoten en nieuwsgierigen,
90 jaar geleden, toen er van auto’s en computers nog geen sprake was, niemand kon bedenken dat Snapchat populair zou worden, werd deze vereniging, ons HSC’28, opgericht. Natuurlijk moet dit gevierd worden. Wij als organisatie zijn druk bezig om de dagen (2, 3 en 4 november) in te delen zodat jong en oud de keuze hebben om aan te sluiten of even te komen kijken.

We willen aan iedereen laten zien dat we aan hen hebben gedacht! Ideeën of voorstellen zijn daarom meer dan welkom! Voor vragen en opmerkingen kun je ons altijd benaderen.

Namens de jubileumcommissie,
Natalie Heijnen, Marco Heijnen, Ellie Hopmans, Sabine de Kok, Milou Hopmans,
Jacques Huijsmans, Marco Hermans, Joost Konings en Tobie Hopmans.

Vrijdag 2 november

‘Mourik’ Game-avond
De hele kantine staat in het teken van een waar game paleis. Vanaf 19:00 uur is iedereen welkom om in teams van twee de strijd aan te gaan. Uiteraard staat de game FIFA-19 hierin centraal. Gespeeld wordt er op de Playstation. Er zijn diverse schermen waarop wedstrijden gespeeld gaan worden. Er wordt gespeeld in een toernooi opzet. Aan het einde van de avond weten we wie de beste FIFA’19 spelers zijn van HSC’28….

Geef je op:
Ben je lid van HSC’28? Geef je met een team op bij je trainer en/of leider! Hij of zij zal er voor zorgen dat je naam bekend worden bij de organisatie. Geen lid? Mail dan naar info@hsc28.nl en geef jullie namen door. Belangrijk, want zo kan er een toernooi opzet worden gemaakt!

Zaterdag 3 november
10:00 – 14:00 uur: Jeugdclinic Freestyle voetbal
De beste Freestyle- en Pannavoetballers van Nederland komen naar HSC’28! Wil jij alle ins en outs van hun fantastische voetbaltrucs leren? Neem dan deel aan de clinic!

Tom V en Nasser el Jackson zijn een van de meest unieke en uiteenlopende Freestyle- en Pannavoetballers van Nederland. Ze zijn vaak te vinden op de pleintjes in Nederland waar ze hun fantastische trucs perfectioneren. Via allerlei oefeningen, spellen, shows, gaan zij de jeugd van Heerle en omstreken zoveel mogelijk voetbaltrucs leren.

Geef je op:
De clinic is er voor de jongste tot en met de oudste jeugd. Geef je op bij je trainer en/of leider! Hij of zij zal er voor zorgen dat je naam op de lijst van deelnemers komt. Geen lid? Mail dan naar info@hsc28.nl en geef je naam door.

15:00 uur - 16:30 uur: Jubileumwedstrijd
In het seizoen 2004-2005 werd het eerste elftal kampioen. Dit elftal komt speciaal voor het 90-jarig jubileum weer samen. Zij gaan het opnemen tegen een HSC’28 mix team. Dit mix team bestaat uit spelers die hun hele leven al lid zijn van HSC’28 en op dit moment uitkomen in een van de elftallen van HSC’28. Ieder elftal is vertegenwoordigd!

Kan het kampioensteam van 2004/2005 de super vorm van destijds hervinden? Of gaat het team met ras-HSC’ers er met de overwinning vandoor?
Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. De wedstrijd zal 2x 30 minuten duren.

19:30 uur – 01:00 uur: Feestavond met Act on Demand UITVERKOCHT
In de avond barst het feest los. In de kantine van HSC’28 op sportpark Harella is het grote jubileumfeest waarbij de coverband ‘Act on Demand’ er alles aan gaat doen om er een succes van te maken. Kaarten zijn € 10,- en opgelet: op = op.

Verkrijgbaarheid kaarten:
Kaarten zijn voor € 10,- te verkrijgen bij een van de commissieleden. Wees er snel bij! Mocht je deze niet kunnen bereiken, laat het weten via info@hsc28.nl.

Zondag 4 november
11:00 uur: Reünie lunch INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
Schuif op zondag aan voor een overheerlijke lunch. Iedereen is welkom. Huidige leden, oud leden, sponsoren en donateurs treffen elkaar in de kantine van HSC’28 op sportpark Harella. In deze gemoedelijke sfeer staan we ook via deze weg stil bij het 90 jarig bestaan van HSC’28.

Geef je op:
Vul onderstaande regels in of geef je op in de kantine van HSC’28. Op de dag zelf vragen we een kleine bijdrage van € 5,- om de lunch te kunnen bekostigen.

14:00 uur: Pubquiz INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
Iedere zondag is de dag dat alle senioren elftallen de ‘wei’ in gaan. Dit keer niet. Dankzij het 90-jarig bestaan en de KNVB is iedereen in de gelegenheid om te strijden voor de winst in de pubquiz! Teams kunnen bestaan uit 6 tot 10 personen. In verschillende rondes komen allerlei categorieën aan bod. Niet alleen voetbal, niet alleen sport, maar allerlei categorieën. Welk team heeft de meest brede kennis van de vereniging?

Geef je op:
Vul hieronder je teamnaam en teamleden in en geef je op voor de pubquiz. Een andere mogelijkheid is via een lijst in de kantine van HSC’28.

16:00 uur: Slotborrel
Dit weekend verdient een waardige afsluiting en wie kan dit nu beter dan ras-HSC’er Corné van Meer. Blijf lekker hangen of kom juist nog even langs om samen nog één keer te proosten. En: natuurlijk mee te zingen met alle hits die Corné van Meer voorbij zal laten komen.

Aanmelden
Reünie lunch
4 november
Inschrijvingen gesloten

Aanmelden
PubQuiz
4 november
Inschrijvingen gesloten

Inschrijvingen Reünie lunch:

Bob van den Bemt
Bram van den Bemt
Lars Bogers
Gerben Boogaard
Kevin van den Brand
Gerard Brongers
Jessie Elst
Jan van Etten
Jurriën de Groen
Malonne de Groen
Bas de Groot
Tom Heijnen
Miranda Hoetelmans
Richard Hoetelmans
Ellie Hopmans
Johan Hopmans
Milou Hopmans
Johan Huijps
Marleen Huijps
Colin Janse
Geert Jansen
Nienke Jansen
Elly Janssen
Leo Janssen
Krisander Kingsley
Lian Kleinen
Piet Kleinen
Lars de Kok
Sabine de Kok
Joost Konings
Daniëlle Lodiers
Christ van Loenhout
Nardo van Loenhout
Astrid Luijsterburg
Rien Luijsterburg
Sjaak Maatjens
Mike van Meer
Max Pouls
Peter Rademakers
Sjaak Roeken
Paul Schouw
Chantal van Steenpaal
Hans Trouw
Kevin Trouw
Lilian Trouw
Remco Trouw
Belinda van Wattum

Inschrijvingen PubQuiz:

Dames 1
De Oude Wijzen
Ellebogenwerk
Hij niet
HSC Langs de Lijn
Nasi Goreng
The Golden Girls
Triple 6
Veteranen
Weten wij veel...??!!