Trainer Johan Claassens vertrekt einde seizoen

Na vier seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen HSC'28 en Johan Claassens. In goed overleg is besloten om de samenwerking niet te verlengen. Zowel Claassens als HSC'28 hebben de intentie uitgesproken om het seizoen pas als positief te beschouwen zodra handhaving in de vierde klasse een feit is.

Johan Claassens heeft bij onze club alles meegemaakt tijdens zijn periode als hoofdtrainer. Een handhaving in de vierde klasse, een degradatie naar de vijfde klasse en het seizoen erop via de nacompetitie weer terug naar de vierde klasse.

Claassens zegt het volgende over zijn vertrek: "Vanuit de club en mijzelf kun je merken dat de 100% focus er niet meer is. Een trainer is en blijft een passant, dus is het een goede zet voor beide partijen om verder te kijken. HSC'28 is een prachtig goed georganiseerde club met een aardige groep spelers, mooie clubmensen en supporters. Ik heb hier een mooie periode gehad en kan niets negatiefs bedenken. Ik hoop dat het in de toekomst goed zal gaan met de club, ik ga mijn best doen om dit seizoen te handhaven."

Heeft u interesse in de vacature als hoofdtrainer bij HSC'28?
Solliciteer dan via info@hsc28.nl.