De Kok Staalbouw kan bogen op meer dan 80 jaar kennis en ervaring. Bovendien werken ze continu aan het verbeteren van hun productieprocessen. Daardoor hebben ze ook de ervaring en techniek in huis om het hele voortbrengingsproces van staalconstructies in eigen beheer uit te voeren. Van ontwerpen, berekenen en tekenen tot produceren, conserveren en monteren.

We beschikken over circa 150 vakbekwame medewerkers, die zich dagelijks inzetten in onze productieruimtes. Deze hebben een totale oppervlakte van circa 26.000 m². De hijscapaciteit in onze productieruimte is 70.000 kg. Daardoor kunnen wij zware staalconstructies met grote afmetingen vervaardigen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en onze geautomatiseerde productiemachines zijn wij in staat om het hele voortbrengingsproces van staalconstructies in eigen beheer uit te voeren. Van ontwerpen, berekenen en tekenen tot produceren, conserveren en monteren.

De kracht van De Kok Staalbouw ligt in de samenwerking met hun opdrachtgevers. Sleutelbegrippen zijn samenwerking, vernieuwing, creativiteit, oplossingsgerichtheid, ontzuring, maatwerk, efficiency, veiligheid en kwaliteit.

HSC'28 1

De Kok Staalbouw (wedstrijdtenue)
De Kok Staalbouw (trainingstenue)
De Kok Staalbouw (wedstrijdpolo's)
De Kok Staalbouw (voetbaltassen)
De Kok Staalbouw (trainingspak)

HSC'28 2

De Kok Staalbouw (wedstrijdtenue)

HSC'28 3

Slijterij Veraart (wedstrijdtenue)

HSC'28 4

De Kok Staalbouw (wedstrijdtenue)

HSC'28 VR1

Wibro (wedstrijdtenue)
EP:Heijnen Digitaal Beter & Nova Flex Office (trainingspak)

HSC'28 VE1

De Kok Staalbouw (wedstrijdtenue)

HSC'28 JO17-1

De Kok Staalbouw (wedstrijdtenue)

HSC'28 JO15-1

Marco Hermans & De Kok Staalbouw (wedstrijdtenue)
Huub & Ad Heijnen transport (voetbaltassen)

HSC'28 JO11-1

Bartels Grondwerken (wedstrijdtenue)

De 'Club van 25' van HSC'28 is opgericht op 80e verjaardag van de vereniging en wel op 11-11-2008 en heeft zich ten doel gesteld de HSC'28 financieel te ondersteunen voor zover het projecten betreft welke ten goede komen aan alle geledingen binnen de vereniging. Iedere donateur betaaltjaarlijks een bijdrage van 25 euro. Wanneer u lid wordt, wordt u opgenomen in onze 'club van 25'

Uw naam (en eventueel bedrijfsnaam en -logo) wordt dan het gehele seizoen gepubliceerd op het ' club van 25' bord dat in de kantine is opgehangen en zal onder het kopje 'club 25 leden' vernoemd worden op deze website.

Zo kunnen alle bezoekers van onze kantine en onze website zien dat U onze club een warm hart toedraagt. Van deze sponsoring worden o.a. nieuwe spullen aangeschaft voor het verder inrichten en aankleden van onze kantine en het terras etc. Tevens reserveren we wanneer mogelijk wat middelen om later extra activiteiten en festiviteiten mee te kunnen organiseren.

De betaling van deze jaarlijkse bijdrage kan contant worden afgedragen aan een van onze bestuursleden. Deze zal u dan een kwitantie overhandigen met de bevestiging van Uw betaling.

Wilt u ook lid worden van de Club van 25 en hiermee HSC'28 steunen?

Knip dan het aanmeldingsformulier uit en lever deze in bij één van de bestuursleden.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden.

Onderstaande personen hebben zich al aangemeld voor de club van 25

Fam. v.d. Bemt
Maurice van Berkel
Hans en Lon Bogers
De Praktijk Wouw
André Dekkers
Peter Doggen
FML Goossens
Marco Heijnen
Ria Jansen
Elly Janssen
Jobe Taxi
Emiel de Kok
A. Konings
Fam. v.d. Luytgaarden
Sjaak Maatjens
Nickelbacks
Cees Pellis
Peter de Rooij
MJ Sebregts
Mario van Tiggelen
Hans Trouw
Mevr. Verbocht