Lid worden van HSC'28

Download hier het aanmeldformulier
Download hier de informatiegids voor nieuwe leden

Als je lid wilt worden van onze vereniging, moet je een aanmeldformulier, volledig ingevuld en ondertekend, inleveren op onderstaand adres:

Aanmelden bij de Jeugdafdeling, pupillen en junioren (6 t/m 17 jaar)
en
Aanmelden bij de Seniorenafdeling, senioren en dames (vanaf 18 jaar)

Marco Heijnen
Torenbaan 49
4726 AW Heerle

Bij overschrijving naar HSC'28, eerst de secretaris van je huidige vereniging raadplegen!

Ook kun je vrijblijvend trainingen/wedstrijden van onze vereniging bezoeken om zo een indruk op te doen van onze voetbalclub.

Je bent van harte welkom op sportpark "Harella"!


Lidmaatschap HSC'28

Vanaf 5-jarige leeftijd kan men toetreden tot de vereniging als jeugdlid, dat men blijft tot z'n 18e jaar. De leeftijd op 1 januari van het betreffende jaar geldt. Als lid start je op je 5e jaar bij de kabouters en speel je nog niet in een officiƫle competitie. Daarin doe je mee van zodra je JO9-pupil bent: van je 6e tot 8e jaar. Op je 9e tot je 10e jaar val je onder de JO11-pupillen. Van je 11 tot je 12e jaar noemen we je JO13-pupil. Vanaf je 13e tot en met je 14e jaar ben je JO15-junior. Met je 15e jaar stap je over naar de JO17-junioren. Om tenslotte van het 17e tot/met 18e jaar onder de JO19-junioren te vallen. Op je 19e jaar wordt de overstap gemaakt naar de senioren.

De leeftijd op 31 december bepaalt de overstap naar een volgende groep en het is de jeugdcommissie die beslist in welk team je speelt. Je mag 4x maal vrijblijvend mee komen trainen; daarna besluit je om lid te worden. Hierover neem je contact op met de ledenadministratie. Door inlevering van een ingevuld aanmeldingsformulier bij Marco Heijnen, Torenbaan 49 4726 AW, Heerle, gaat het lidmaatschap in. Vanaf de JO13-pupillen moet je ook een digitale spelerspas aanmaken via de wedstrijdzakenapp. Over het aanmaken hiervan vind je hier informatie. Vanaf het moment dat je bent ingeschreven als lid ontvang je een nota van de penningmeester.

Als je in de loop van het seizoen lid wordt, stellen we de hoogte van de contributie vast aan de hand van het aantal resterende maanden van dit seizoen. Het seizoen loopt van augustus tot en met juli.

Wanneer je verhuist, vragen we je dit direct te melden bij de ledenadministratie: Marco Heijnen

Opzeggingen van het lidmaatschap dienen altijd schriftelijk te gebeuren. Bij opzeggingen gedurende het seizoen blijft de contributie voor het hele lopende seizoen verschuldigd.


Adreswijziging

Ben je verhuisd? Geef dan je nieuwe woongegevens door aan Marco Heijnen via marco@hsc28.nl. Je gevevens zullen dan verwerkt worden.


De kleding

Het wedstrijdshirt van HSC'28 is rood-zwart van kleur. De aankoop van het shirt geschiedt via de sponsorcommissie. Elk team is op dit moment van gesponsorde shirts voorzien. Soms wordt ook andere kleding gesponsord, maar dit is afhankelijk van het team waar je bij speelt. Vraag dus van tevoren wat je aan moet schaffen. Voetbalkousen (Rood met zwarte strepen), voetbalbroekje (zwart), scheenbeschermers en voetbalschoenen kun je kopen in de webshop van HSC'28, die hier te vinden. Voor de veiligheid van jezelf en je medespelers mogen voetbalschoenen geen metalen voetbalnoppen hebben. Het is verplicht om tijdens trainingen en wedstrijden scheenbeschermers te dragen.

Het is aanbevolen om tijdens de training en de warming-up een trainingspak te dragen en in verband met de hygiƫne bladslippers tijdens het douchen. Er zijn ook trainingspakken en voetbaltassen met het HSC'28-logo te koop. Informatie hierover kun je verkrijgen onder clubinfo, tabblad clubartikelen op de website van HSC'28.
Tijdens de wedstrijden en trainingen mag je geen sieraden of horloges dragen.


Bestuur HSC'28 Heerle