Adres : Herelsestraat 104
Postcode : 4726 AH
Telefoon : 0165-302564
Email : info@hsc28.nl

ROUTE

Per auto vanuit richting Breda/ Rotterdam


U neemt op de rijksweg A58 de afslag Heerle (afrit 26) en gaat aan het einde van de afslag rechtsaf richting Heerle. U bevindt zich nu op de Bergsebaan en u gaat na ca. 300 meter tegenover de 'Pannenkoekenbakker' linksaf, de Herelsestraat in. U vervolgt deze weg tot aan de kerk aan uw rechterzijde. Direct voorbij de kerk gaat u rechtsaf. Aan het einde van deze weg, na 100 meter, bent u bij sportpark "Harella" van HSC'28. U kunt hier gratis parkeren.

Per auto vanuit richting Zeeland / Bergen op Zoom


U neemt op de rijksweg A58 de afslag Heerle (afrit 26) en gaat aan het einde van de afslag linksaf. U rijdt over het viaduct en gaat dan rechtsaf richting Heerle. U bevindt zich nu op de Bergsebaan en u gaat na ca. 300 meter tegenover de 'Pannenkoekenbakker' linksaf, de Herelsestraat in. U vervolgt deze weg tot aan de kerk aan uw rechterzijde. Direct voorbij de kerk gaat u rechtsaf. Aan het einde van deze weg, na 100 meter, bent u bij sportpark "Harella" van HSC'28. U kunt hier gratis parkeren.

Per auto vanuit richting Roosendaal-West via Wouwbaan / Roosendaalsebaan


Aan het einde van de Roosendaalsebaan, bij het binnenrijden van Wouw, volgt u de weg links, de Molensingel. Bij de rotonde gaat u rechtsaf richting Heerle. U gaat nu als maar rechtdoor over de Omgang , Nieuwstraat en Waterstraat. Bij de T-splitsing volgt u de weg naar links richting Heerle. U bevindt zich nu in de Herelsestraat. Na 300 meter rijdt u Heerle binnen. Direct voor de kerk gaat u linksaf. Aan het einde van deze weg na 100 meter bent u bij sportpark "Harella" van HSC'28. U kunt hier gratis parkeren.

Per auto vanuit richting Moerstraten


Via de Moerstraatsebaan rijdt u door tot u bij de T-splitsing bent. Bij de T-splitsing gaat u rechtsaf richting Heerle. U bevindt zich nu in de Herelsestraat. Na 300 meter rijdt u Heerle binnen. Direct voor de kerk gaat u linksaf. Aan het einde van deze weg, na 100 meter, bent u bij sportpark "Harella" van HSC'28. U kunt hier gratis parkeren.